LisKaLand 2017-ben is!2016/07/16

Kipróbálnád magad egy izgalmas gazdasági-társadalmi kísérletben, egy élő Monopolyban? Szeretnél úgy bulizni, hogy közben a jövődet is ápolod? Pénztárcakímélő nyári programot keresel?

… akkor született LisKaLandor vagy!

Csatlakozz hozzánk Te is, és vállalkozz szabadon! >>>Facebook-esemény

De tulajdonképpen mi is az a LisKaLand?
- Izgalmas üzleti játék rendhagyó szabályokkal;
- Egyedülálló léptékű gazdasági szimuláció és kísérlet;
- Nyolc nap szórakozás korlátlan étel- és italfogyasztással;
- Tréningek, bankszimuláció, versenyek, színvonalas szakmai előadások sorozata;
- Különlegesen vidám, fesztiválhangulatú minitársadalom 100 fiatallal.

A LisKaLandon páratlan lehetőséget kaptok arra, hogy valós környezetben próbáljátok ki, hogy milyen döntéseket kell meghoznia egy vállalkozónak nap, mint nap. Mindezt anélkül, hogy a valós pénzeteket kockára tennétek. A tábor „önálló gazdasági teret" alkot, saját fizetőeszközzel (az Ökivel), ahol a résztvevők megtapasztalhatják a szabad vállalkozás felelősségét.

A LisKaLandon minden szolgáltatás vállalkozók kezében van: a játékosok üzemeltetik az éttermeket, bárokat, kocsmákat, szálláshelyeket, stb. Ha van egy szuper ötleted, akár saját vállalkozást is alapíthatsz!
A játékosok sikere kizárólag saját döntéseik függvénye: a tábor játékszabályai szabad utat engednek a résztvevők kreativitásának és cselekvőkészségének.

Ez a LisKaLand, vállalkozz szabadon!

Jelentkezés hamarosan!

Addig is jegyezzétek meg jól az időpontot, írjátok bele a naptáratokba, és lájkoljátok a LisKaLand Facebook oldalát is, hogy biztos ne maradjatok le semmilyen információról!

Időpont: 2017. JÚLIUS 24-31.
Helyszín: SZIGETMONOSTOR

« Vissza a hírekhez

jelentkezes